mandag 8. april 2013

Master bedroom!!

I dag har jeg plukket meg ut hele 7 tapetprøver til soverommet vårt. Har vært mye frem og tilbake med tanke på fargevalg denne gangen. Har nå fattet en fornuftig beslutning. Jeg har endel maling igjen i fargen Kanin som ble brukt i stuen, denne liker jeg så godt at jeg nå vil male soverommet i samme farge. Skal bryte opp ved å ha tapet bak sengen og nattbordene. 

Tapetene jeg har plukket ut er veldig ulike og vil gi 7 forskjellige uttrykk på soverommet. Så nå blir det fundering på hvilke stil vi skal kjøre. 

Prøvefjøl med farge "kanin" til høyre i bildet.






Denne er på lik linje med tapet nr 1 ganske blank. Vanskelig med bra bilde da lyset gir gjenskinn.
Man ser hvordan fargen på fjølen endrer seg alt etter tapeten ved siden. Mørkere tapet stjeler litt farge fra fjølen og gjør den lysere. Ved lys tapet virker fargen på fjølen mørkere.

Har dere en favoritt? Jeg har nok plukket meg ut noen som leder ann.

Kristine

6 kommentarer:

  1. Åhhh, eg bare elskte nr 2, den med fugglane.. Heilt fntastiske :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Foreløpig den som leder hos meg også ;) spesielt fin sammen med fargen på veggen. Lun og vakker !

      Slett
  2. Jeg vurderte selv den første og siste på vårt soverom - men havnet (som du sikkert så på bildene på FB)på en annen.... Alle er flotte da og det blir sikkert nydelig uansett ;)Du Ò driftige dame!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja har jammen ikke bestemt meg helt. Vanskelig vanskelig :) var inne å så nå på deres soverom er det kanin dere også har brukt på veggen? Ser veldig lik ut :)

      Slett
  3. Tapet nr 2. va jo heilt fantastisk sjønne :)

    SvarSlett